VERKKOKURSSIT

 
 

Maksuton yrittäjien somebuusti

Tällä ”somebuusti” peruskurssilla opit katsomaan omaa tekemistäsi ikään kuin asiakkaan silmin. Kurssi on lyhyt johdanto siihen mitä sosiaalinen media tänä päivänä on ja miten sieltä löytää omat asiakkaansa ja yhteystyökumppaninsa. Tämä kurssi on sinulle joka mietit; Kuinka oppia olemaan yksinkertaisesti ja helposti somessa niin, että se tuo minulle asiakkaita? Tämä maksuton somen peruskurssi antaa sinulle ideoita ja välineitä siihen kuinka yrittäjänä voit itse pienillä toimenpiteillä lisätä näkyvyyttäsi ja solmia parempia asiakassuhteita somessa. Kurssille voit ilmoittautua heti ja se on käytössäsi vuoden 2020 loppuun.

Huom! Kurssille sisältyy bonusosio, osallistujien toiveiden mukaan ja se tulee käyttöösi kesän aikana.

__________________________________

Somebuusti – Innostu markkinoimaan somessa

Neljän viikon ja teeman kurssi.

Tämä on hyvä peruskurssi aloittavalle tai jo jonkin aikaa toimineelle yrittäjälle joka haluaa tietoisesti kehittää omaa markkinointiaan somessa. Tällä kurssilla puhutaan sekä Facebook että Instagram markkinoinnista, jota voit tehdä maksuttomasti ja pienellä rahalla. Tässä käsitellään myös jonkinverran LinekdIN käyttöä.

Ensimmäinen kurssi jakso käsittelee aktiivisuutta. Opit laajentamaan tavoitteellisesti omaa verkostoasi ja opit myös sen syventämistä ja hyödyntämistä. Suhteiden luominen ja ylläpitäminen samalla kun markkinoi omia tuotteitaan tai palveluitaan on oma taiteenlajinsa. Opit tutkimaan omaa aktiivisuuttasi yhdessä toisten kanssa. Aktiivisen ”somettamisen” oppiminen niin ettei se vaikuta pelkältä spämmiltä on tärkeää jos haluat hyödyntää somea asiakaspalvelussasi.

Toisella viikolla kurssilla työstetään ajatuksia kuvista ja videoista. Jaossa on asiaa niin kuvaamisesta, kuvattavana olosta että kuvien käsittelystäkin. Tässä osioissa opit pikku kikkoja joiden avulla saat lisää intoa omaan kuvalliseen viestintääsi. Kaikki se mitä teet somessa on osa sitä kuvaa joka sinusta ja yrityksestäsi muodostuu, kuvat ja viedot muodostavat tästä suuren osan.

Kolmas viikko omistetaan social selling -ajatukselle. Puhumme siis some asiakaspalvelusta ja kuinka sitä pitäisi tehdä ettei kuormitu, mutta saa ne omat asiakkaat sitoutettua ostamaan itseltä. Ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa tapaa palvella asiakkaitaan somessa, joten kerron hyviä esimerkkejä ja kokemuksia joista voit poimia itsellesi sopivia työtapoja.

Neljäs viikko on tavoitteellisuuden ja mittareiden kautta varsin palkitsevaa, jos olet tehnyt kaiken sen mihin kurssilla sinua ohjataan. Tässä syvennetään ja uudistetaan omaa tekemistä siten, että somesta tulee kokonaisvaltaisempaa tekemistä. Kun opit asettamaan itsellesi somessa erilaisia tavoitteita ja opit samalla mittaamaan niitä tulee tekemisestäsi todella merkityksellistä. Opit pysähtymään ja pohtimaan käyttämiesi kanavien luonnetta ja suhdetta markkinointisi kokonaisuuteen.

Kurssilla on joka viikko livetapaamisia, joissa saat apua ja tukea omaan tekemiseesi. Kurssin materiaalit ovat käytössäsi vuoden 2020 loppuun asti.

Kurssin hinta 41€ sisältää alv.n Ilmoittaudu nyt

__________________________________

Oman osaamisen kehittäminen

Oman osaamisen tunnistaminen, sanoittaminen ja tuotteistaminen

Tällä verkkokurssilla opit tunnistamaan ydinosaamisesi sekä sanoittamaan sitä uudella tavalla. Kurssi vahvistaa itseluottamustasi ja auttaa sinua tunnistamaan kehityshaasteitasi lempeällä tavalla.

Tämän päivän ja tulevaisuuden työelämässä muutos on tullut jäädäkseen ja tässä tilanteessa pärjäävät parhaiten ne, jotka osaavat tuoda osaamisensa oikealla tavalla ja hetkellä esiin. Nykyään puhutaan paljon yksilöllisistä ominaisuuksista ja siitä kuinka ne vaikuttavat työhön. Osaamisesta ja sen jatkuvasta kehittämisestä puhutaan mutta mitä se on konkreettisesti?

Osaamista kertyy monista lähteistä työn ja arjen keskellä. Tällä kurssilla opitaan tunnistamaan ja erottamaan oma persoona erilaisista osaamisalueista ja pohditaan millaisia voimavaroja ja haasteita niiden yhdistelmiin liittyy.

Yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle tämä kurssi on erittäin hyödyllinen, sillä sen avulla opit myös tuotteistamaan osaamistasi asiakkaidesi tarpeisiin.

Kurssi sisältää neljä puolentoista tunnin webinaaria. Webinaareissa saa tarkat, selkeät ja oivaltavat ohjeet sekä kirjallisuus- ja muita vinkkejä, joiden avulla voit täydentää itsetuntemustasi, vahvistaa omaa tapaasi oppia ja jatkaa osaamisen kehittämistä.

Aikataulu: Siirtyy myöhemmäksi

Kurssin sisältö nauhoitetaan ja nauhoitteet on kurssilaisen käytössä vuoden 2020 loppuun asti.

Kurssin hinta on 121€ (alv 0%)

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

ILMOITTAUDU

Heidi Härkönen